24 uur wandelen voor het goede doel

In Woerden vind op 20 en 21 mei 2016 een bijzonder evenement plaats. De 24 uur van Woerden is een groots wandelevenement dat in 2016 voor de derde keer georganiseerd wordt om geld in te zamelen voor het Inloophuis ‘Leven met kanker’ en het Prinses Maxima Centrum.

Wij doen mee! 24 uur van Woerden.

Wij doen mee! 24 uur van Woerden.

In onze eigen leefomgeving worden we bijna dagelijks geconfronteerd met volwassenen en kinderen die de ziekte kanker hebben. Het effect van deze ziekte is groot en treft niet alleen de patiënt, maar ook zijn naasten. Het is geweldig dat steeds meer mensen genezen van kanker, maar we mogen niet vergeten dat de strijd tegen deze ziekte voor velen nog steeds doorgaat, en soms niet te winnen is.

Mensen met kanker hebben steun nodig. Onze steun! Laat zien dat zij er niet alleen voor staan. Kanker heb je niet alleen.

Om te laten zien dat mensen die leven met kanker er niet alleen voor staan wandelen enthousiaste deelnemers 24 uur lang, in estafettevorm, door Stadspark Molenvliet in Woerden.

Van der Vooren Glasatelier is blij en trots te kunnen meedelen dat er een team van enthousiaste mensen gaat lopen onder de naam “Team van der Vooren Glasatelier”.

Naast het doneren van sponsorgeld organiseren we ook een glas-workshop waarvan de volledige opbrengst naar dit goede doel gaat.

De datum en tijden van de glas-workshop worden in de loop van volgende week bekend gemaakt, dus houd onze nieuwswebsite, twitter en facebook in de gaten!