Beoordeel Van der Vooren Glasatelier

Beoordeel van der Vooren Glasatelier door een review op Google of een recensie via Facebook te plaatsen.

Al bijna 25 jaar zetten we ons met hart en ziel in om bijzonder mooie dingen van glas te maken. Door het beoordelen van ons bedrijf kunnen andere mensen zien hoe uw ervaring is met Van der Vooren Glasatelier. We zouden het zeer waarderen als u uw mening geeft en deelt door de klikken op deze link voor een beoordeling via Google. Behalve via Google is er ook via Facebook is er een beoordeling/recensie te schrijven. Dat kunt u via deze link doen.

We zijn u er bij voorbaat dankbaar voor.

Op de website, op de pagina “over” staat, behalve een grappige foto van ons team ook onderstaande tekst:

Maatwerk en vakmanschap

Een bedrijf waar maatwerk de specialiteit is en vakmanschap hoog in het vaandel staat. Van der Vooren Glasatelier is opgericht in oktober 1994. Door nieuwsgierig te blijven en steeds meer kennis en ervaring op te doen is Van der Vooren Glasatelier uitgegroeid tot wat zij vandaag de dag zijn. Van der Vooren Glasatelier bestaat uit een team van 6 mensen. De mensen die werken bij Van der Vooren Glasatelier hebben jarenlange ervaring met het bewerken van glas.

Schat aan ervaring

Met de schat aan ervaring én passie voor glas bieden de glasbewerkers eindeloze mogelijkheden. Van der Vooren Glasatelier is nu onder andere bekend als leverancier van glazen grafmonumenten, urn-monumenten en glazen interieur voorwerpen. Daarnaast wordt volop gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe producten en het uitbreiden van het assortiment van de glazen deuren en verlichting van glas.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *