Glas bevestiging

Naast het maken van bijzonder mooie dingen van glas, zijn we u graag van dienst bij de keuze van de bevestiging van het glazen object. We adviseren u graag over de mogelijkheden waarop onze glazen producten bevestigd kunnen worden en denken graag met u mee om de mooiste manier van bevestigen te kunnen aanraden.

Nog voordat het glazen product gemaakt wordt, willen we graag weten hoe deze bevestigd gaat worden. Dit is niet omdat we nieuwsgierig zijn, maar omdat in sommige gevallen al vroeg in het productie-proces bekend moet zijn hoe het glas bevestigd wordt. Bijvoorbeeld om te weten of er wel of geen gaten in het glas gemaakt moeten worden, omdat dat in sommige gevallen achteraf niet meer (mooi) kan, zoals bij een full color print op glas.

Mogelijkheden van bevestigingen zijn bijvoorbeeld RVS – afstandhouders met diverse (afstand-) maten, RVS – pootjes om iets (schuin) “zwevend” te kunnen plaatsen en klemmen om het glas zowel zichtbaar/ bovengronds als onzichtbaar/ondergronds te kunnen plaatsen.

Tevens zijn er vele mogelijkheden om glas in natuursteen te bevestigen, bijvoorbeeld door de glasplaat in een sleuf in natuursteen te plaatsen.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en opties van de bevestigingen van een glazen product.