Glazen maatwerk monument voor verzamelgraf

Een monument van glas biedt een stijlvolle oplossing voor een anoniem verzamelgraf.

Van der Vooren Glasatelier maakt bijzonder mooie dingen van glas. Glas is een veelzijdig en duurzaam materiaal dat door haar unieke eigenschappen speelt met licht en omgeving. Met onze schat aan ervaring én passie voor glas bieden we eindeloze mogelijkheden.

Omdat maatwerk onze specialiteit is, kunnen we een glazen monument op maat aanbieden.

Naast het vervaardigen van een persoonlijk monument van glas, kunnen we tevens een monument maken voor bij een verzamelgraf waarop per persoon een persoonlijk glaspaneeltje komt te hangen. De glazen paneeltjes worden met de hand vervaardigd.

“Door het plaatsen van een gedenkplaat bij het verzamelgraf, met daarop de namen van de stoffelijke overblijfselen, wordt voor de nabestaanden een respectvolle betekenis gegeven aan deze laatste rustplaats.”

Mocht u, bijvoorbeeld als beheerder van een begraafplaats, interesse hebben in een persoonlijk monument voor een verzamelgraf, neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Hieronder ziet u foto’s van het verzamelgraf van Waarder waar Van der Vooren Glasatelier dit mooie maatwerk monument heeft mogen maken.

     

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *