glazen gedenksteen levering

Levertijd van een glazen monument

Levertijd van een glazen monument

De levertijd van een monument van glas is afhankelijk van de complexiteit van het monument, ongeveer 4 tot 8 weken.

Voor een glasplaat met een full color-print, een smeltstructuur, een speciale vorm of een ingewikkelde fuse-werk-opdracht hebben we uiteraard wat langer de tijd nodig om het te vervaardigen. We leveren graag snel, meestal sneller dan het meeste natuursteen. We maken het meeste in eigen atelier en zodoende kunnen we ook flexibel zijn met leveringen.

Hopelijk kunt u ook begrijpen dat we de tijd nodig hebben om alle ambachtelijke bewerkingen aan het glas te kunnen doen.

Glasplaten met een ingelakte tekst of afbeelding gaan 24 uur in de oven. De kleur-emailles worden zo stevig met het glas verbonden dat het niet meer loslaat. Sommige van onze glasplaten gaan wel 3 maal in de oven; alles met een verschillend doel (bijvoorbeeld structuur smelten, buigen, tekst kleuren) op verschillende temperaturen en alles 24 uur om langzaam op te warmen én weer langzaam af te koelen.

Wanneer u het glazen grafmonument op een speciale datum geleverd wilt hebben, horen we het graag. We doen uiteraard ons uiterste best om dit te realiseren.

Ook zijn we afhankelijk van de snelheid waarmee een vergunningsaanvraag wordt behandeld. Voordat de vergunning rond is, kunnen we uiteraard niet plaatsen.

Kijk voor de vele voorbeelden van geplaatste monumenten van glas op glazen monumenten.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *