Nieuwe machine voor Van der Vooren Glasatelier

Nieuwe machine voor glasbewerking bij Van der Vooren Glasatelier

Nog een paar weekjes en dan komt er een nieuwe slijpmachine voor Van der Vooren Glasatelier. De glasbewerkers kijken ernaar uit met deze top-machine te gaan werken.

De lineaire slijpmachine maakt mooie randen aan het glas. Voor de rechte randen is de lineaire slijpmachine ideaal, voor de bijzondere vormen (anders dan recht) is nog altijd het ambachtelijke handwerk nodig. De lineaire slijper, slijpt, polijst en maakt mooie kantjes aan het glas.

Tot een paar jaar geleden besteedden we het lineaire slijpwerk uit. Door de toenemende drukte en het grote voordeel voor de snelheid van onze leveringen hebben we een paar jaar geleden zelf zo’n machine in huis gehaald. Deze eerste lineaire slijpmachine heeft jarenlang prima dienstgedaan. De slijpmachine die nu aangeschaft is, wordt de rolls royce onder de slijpmachines genoemd. Dat belooft dus nogal wat.

Het zal een paar dagen kosten de machine neer te zetten en “draaiend” te hebben. We doen ons uiterste best de productie van onze glazen monumenten te laten verlopen als u van ons gewend bent.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *