• VAN DER VOOREN GLASATELIER

Het team van Van der Vooren Glasatelier maakt bijzonder mooie dingen van glas

Ambachtelijke glazen maatwerk producten zijn de specialiteit van Van der Vooren Glasatelier. In het atelier worden de meeste glasbewerkingen met de hand gedaan.

Marco

Marco

De creatieve schakel

Hij kan uren vol enthousiasme naar een glazen voorwerp kijken. Met zijn eindeloze nieuwsgierigheid en creativiteit komen de mooiste dingen tot stand.

Merel

Merel

De facilitaire “regel-tante”

Zij is in haar hum als het team lekker aan het werk is en kan zich nog dagelijks verwonderen over de mooie dingen die haar collega’s maken van glas.

Cynthia

Cynthia

De praktische duizendpoot

Zij bekleedt de spilfunctie op kantoor waarbij de kleinste details van het grootste belang zijn. Met aandacht en toewijding vertaalt zij een opdracht van idee naar concrete uitvoering.

Jan

Jan

De ervaren kracht

Met 40 jaar ervaring in het glas bewerken is hij de man die met glas alles kan. Jan heeft 30 jaar geleden Allister opgeleid en zij werken (na 20 jaar) nu weer samen bij Van der Vooren Glasatelier.

Allister

Allister

De veelzijdige handyman

Met zijn 30 jaar ervaring met glas bewerken en twee rechter handen kan hij alles maken van glas. Zowel Jan als Allister zijn "all round" op het gebied van float-glas.

Nouska

Nouska

De kleurrijke doorzetter

Iemand die weet wat ze wil. Door haar gedrevenheid en goede leermeesters heeft ze het vak erg snel onder de knie gekregen. Het kleurrijke fuseglas is haar specialiteit.

Maatwerk en vakmanschap

Een bedrijf waar maatwerk de specialiteit is en vakmanschap hoog in het vaandel staat. Van der Vooren Glasatelier is opgericht in oktober 1994. Door nieuwsgierig te blijven en steeds meer kennis en ervaring op te doen is Van der Vooren Glasatelier uitgegroeid tot wat zij vandaag de dag zijn. Van der Vooren Glasatelier bestaat uit een team van 6 mensen. De mensen die werken bij Van der Vooren Glasatelier hebben jarenlange ervaring met het bewerken van glas.

Schat aan ervaring

Met de schat aan ervaring én passie voor glas bieden de glasbewerkers eindeloze mogelijkheden. Van der Vooren Glasatelier is nu onder andere bekend als leverancier van glazen grafmonumenten, urn-monumenten en glazen interieur voorwerpen. Daarnaast wordt volop gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe producten en het uitbreiden van het assortiment van de glazen deuren en verlichting van glas.

Interview

De lokale omroep heeft Marco van der Vooren geïnterviewd over zijn passie voor glas. Het geeft goed weer hoe van der Vooren Glasatelier is ontstaan en zich heeft ontwikkeld tot wat het vandaag de dag is.