Vergunning voor het plaatsen van een glazen grafmonument

Vergunning voor het plaatsen van een glazen grafmonument.

Vaak moet er voor het plaatsen van een grafmonument een vergunning worden aangevraagd bij de betreffende begraafplaats. Iedere begraafplaats heeft eigen voorwaarden waaraan de grafmonumenten moeten voldoen. Een begraafplaats stelt eisen aan de formaten, duurzaamheid, veiligheid en het uiterlijk van de (glazen) grafsteen. Al tijdens het ontwerpen van de glazen grafsteen wordt rekening gehouden met de eisen en regels die vanuit de begraafplaats worden gesteld.

Het is in ieders belang dat het monument vele jaren mooi blijft en dat er regels gelden voor het uiterlijk van alle monumenten op de begraafplaats.

Het aanvragen van een vergunning kan enige tijd in beslag nemen. Zonder vergunning is er geen toestemming om het monument te plaatsen. Het tijdig aanvragen van een vergunning is verstandig zodat wij ons aan de korte levertijden kunnen houden.

In de emotionele periode na het overlijden van uw dierbare hebt u waarschijnlijk al vele zaken moeten regelen. Tenzij u het graag zelf wilt doen, kunnen wij alles voor u verzorgen rondom het grafmonument van glas. Van het aanvragen van de vergunning tot het plaatsen van het glazen grafmonument. Wanneer u liever zelf de zaken regelt en/of aanwezig wilt zijn bij het plaatsen van het grafmonument is dit uiteraard geen enkel probleem.

We nemen u graag zorg uit handen en geven u graag de ruimte op het op úw manier te doen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *