Vermeer: glazen gedenksteen urnengraf

Deze sierlijke glazen gedenksteen urnengraf bestaat uit twee mooi gevormde glasplaten welke door zandstraaltechnieken zijn voorzien van tekst en afbeeldingen. De linker glasplaat van de glazen gedenksteen urnengraf is voorzien van een helder kruis, de rechter glasplaat is voorzien van een tekst. Door de overige omgeving van het glas te zandstralen blijft er een transparant kruis over. Beide glasplaten van deze glazen gedenksteen urnengraf hebben een heldere bies waardoor het monument een chique uitstraling krijgt. Door de speciale posities van de glasplaten geeft zonlicht een mooi effect aan het glas.

Specificaties glazen gedenksteen

  • Twee glasplaten van 15 mm dik glas
  • Afmeting linker glasplaat: 230 x 500 mm
  • Afmeting rechter glasplaat: 230 x 430 mm
  • Monument komt extra goed tot zijn recht in zonlicht
  • Bevestiging met 4 klemmen van hoogwaardig RVS
  • Sokkel van graniet: 500 x 500 mm
  • Kant-en-klaar geleverd

Verkoopprijs (inclusief BTW)

€ 1379,-

Zie ook de andere grafmonumenten van glas uit deze serie: Robertson, Newton en Vondel.

Klantervaring

Ik ben vanmiddag even wezen kijken bij het graf van mijn ouders in Maarssen. Ik ben blij verrast hoe prachtig het is geworden. Enorm bedankt voor het mooie werk. Ook bedankt voor het geduld dat je met ons hebt gehad. 

Een glazen gedenksteen voor urnengraf kopen

Een glazen urn-monument kopen is nooit gemakkelijk, daarom nemen wij uitgebreid de tijd om de verschillende opties met u door te nemen. Wanneer u een glazen gedenksteen voor een urnengraf of een glazen sluitplaat voor een urnennis zoekt, laten we u graag zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. Zo bieden wij glazen grafmonumenten in verschillende groottes, van verschillende soorten glas met verschillende bewerkingen. Een glazen grafmonument moet bestand zijn tegen weersinvloeden, jaren mooi blijven en dus voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Een glazen grafsteen ontwerpen doen wij samen met u. Met aandacht en creativiteit geven wij vorm aan uw gedenksteen urnengraf. Voor iedere steen voor urnengraf aanbieding bent u bij ons aan het juiste adres.