Over ons

Van der Vooren Glasatelier bestaat sinds 1994. Met een klein team van enthousiaste mensen maken we bijzonder mooie dingen van glas. Ieder monument is persoonlijk en wordt met de hand vervaardigd in het atelier in Woerden. Met liefde voor het ambacht en een schat aan ervaring gaan we geen uitdaging uit de weg om een herinnering vorm te geven in glas.

Cynthia​ van der vooren
Cynthia

De praktische duizendpoot

Zij bekleedt de spilfunctie op kantoor waarbij de kleinste details van het grootste belang zijn. Met aandacht en toewijding vertaalt zij een opdracht van idee naar concrete uitvoering.

jan​ van der vooren
Jan

De ervaren kracht

Met 45 jaar ervaring in het glas bewerken is hij de man die met glas alles kan. Jan heeft 30 jaar geleden Allister opgeleid en zij werken (na 20 jaar) nu weer samen bij Van der Vooren Glasatelier.

allister van der vooren
Allister

De veelzijdige handyman

Met zijn 35 jaar ervaring met glas bewerken en twee rechter handen kan hij alles maken van glas. Zowel Jan als Allister zijn “all round” op het gebied van float-glas.

Van Lonneke hebben we nog geen foto ;-)
Lonneke

De enthousiaste glas-specialist

Degene in het team die zich zowel met float- als ook met het kleurrijke fuseglas bezighoudt. Lonneke is met hart en ziel betrokken om prachtige dingen te maken.

marco van der vooren
Marco

De creatieve schakel

Met zijn eindeloze nieuwsgierigheid en creativiteit komen de mooiste dingen tot stand. Marco is al 30 jaar dol-enthousiast over glas en de producten die ervan te maken zijn. Denken in mogelijkheden is zijn kracht. 

Merel van der vooren
Merel

Glas is onze specialiteit

Naast het vervaardigen van glazen monumenten, kunnen we nog veel meer met glas. Een greep uit de vele mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een glazen tafelblad op maat, reclame of bewegwijzering binnen een bedrijf, lampen van glas of een glazen schaal voor in uw interieur. Als het van glas is, kunt u er ons enthousiast voor maken!

Neem contact op om uw ideeën of wensen met glas te bespreken.

Bekijk meer over ons

De lokale omroep heeft Marco van der Vooren geïnterviewd over zijn passie voor glas. Het geeft goed weer hoe van der Vooren Glasatelier is ontstaan en zich heeft ontwikkeld tot wat het vandaag de dag is.

Dit filmpje geeft een indruk van de showroom, werkwijze en het atelier.