Vespucci: glazen grafsteen

Dit voorbeeld van een glazen grafsteen bestaat uit twee platen van glas met een omranding van rechtopstaande randen met een vulling van houtsnippers. De afbeelding op de achterste glasplaat is gesmolten in de gebogen glasplaat. De voorste glasplaat van deze glazen grafsteen wordt voorzien van een witte tekst. Deze tekst wordt door middel van zandstralen en emaille aan de voorzijde van het glas aangebracht. Het emaille wordt in het glas gebakken zodat dit niet meer zal loslaten. In het midden van de omranding is een tuinvak. Tussen de randen wordt een vulling van houtsnippers gebruikt, wat deze glazen grafsteen een natuurlijke uitstraling geeft.

Specificaties glazen grafsteen

  • Twee glasplaten van 15 mm dik glas
  • Afmeting achterste glasplaat: 700 x 759 mm
  • Afmeting voorste glasplaat: 500 x 700 mm
  • In het midden van de omranding (800 x 1800 mm) is een tuinvak
  • Emaille wordt in glas gebakken
  • Bevestiging met 4 klemmen van hoogwaardig RVS
  • Vulling van houtsnippers voor een natuurlijke uitstraling

Verkoopprijs (inclusief BTW)

3495,-

Bekijk ook de andere glazen grafstenen: Verne, Qast, Maris, Wieck en Andy.

Klantervaring

Ik ben vanmiddag even wezen kijken bij het graf van mijn ouders in Maarssen. Ik ben blij verrast hoe prachtig het is geworden. Enorm bedankt voor het mooie werk. Ook bedankt voor het geduld dat je met ons hebt gehad. 

Een glazen grafsteen kopen

Een glazen grafsteen kopen is nooit gemakkelijk, daarom nemen wij uitgebreid de tijd om de verschillende opties met u door te nemen. Voordat u een grafsteen met glas aanschaft laten wij u zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. Zo bieden wij glazen grafstenen in verschillende groottes, van verschillende soorten glas met verschillende bewerkingen. Een grafsteen glas moet bestand zijn tegen weersinvloeden, jaren mooi blijven en dus voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Een glazen gedenkplaat ontwerpen doen wij samen met u. Met aandacht en creativiteit geven wij vorm aan uw glazen gedenksteen. Voor iedere grafmonument glas aanbieding bent u bij ons aan het juiste adres.