Wieck: full-color glazen gedenkplaat

Een full-color foto is een unieke manier om een grafsteen persoonlijk te maken. Dit voorbeeld van een persoonlijke glazen gedenkplaat bestaat uit een full-color glasplaat met een dikte van 15 mm. De foto en de tekst worden geprint aan de achterzijde van het glas en daarna voorzien van diverse beschermlagen om de kwaliteit ook na vele jaren te kunnen garanderen. Bovendien is er binnen de omranding van grijs floatglas ruimte voor grijze keien. Zowel voor als achter de glazen gedenkplaat is een tuinvak waar bijvoorbeeld planten en grassen kunnen worden geplaatst.

Specificaties glazen gedenkplaat

  • De full-color foto geeft een persoonlijke tint aan de gedenkplaat
  • Formaat glasplaat: 500 x 750 mm
  • Dikte glasplaat: 15 mm
  • Afmeting omranding: 800 x 1800 mm
  • Bevestiging met 2 klemmen van hoogwaardig RVS
  • Omranding van grijs floatglas met middelstructuur
  • Plaats voor grijze beach pebbles
  • Zowel een tuinvak voor als ook achter de glasplaat

Verkoopprijs (inclusief BTW)

2850,-

Zie ook de andere glazen gedenkplaten: QastMarisVerne, Andy en Vespucci.

Klantervaring

Al dagen ben ik op zoek naar de juiste worden om jullie te bedanken voor het prachtige monument voor mijn mooie Dimitri. Het is super mooi geworden en ik wil jullie daarom dan ook vanuit mijn hart bedanken. 

Een glazen gedenkplaat kopen

Een glazen grafsteen kopen is nooit gemakkelijk, daarom nemen wij uitgebreid de tijd om de verschillende opties met u door te nemen. Voordat u een grafsteen met glas aanschaft laten wij u eerst zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. Zo bieden wij glazen grafstenen in verschillende groottes, van verschillende soorten glas met verschillende bewerkingen. Samenvattend moet een grafsteen glas bestand zijn tegen bijvoorbeeld weersinvloeden, jaren mooi blijven en dus voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Op deze manier ontwerpen bij een glazen gedenkplaat niet alleen, maar samen met u. Met aandacht en creativiteit geven wij vorm aan uw glazen gedenksteen. Kortom: voor iedere grafmonument glas aanbieding bent u bij ons aan het juiste adres.