Newton: urnengraf van glas

Dit strakke voorbeeld van een glazen urnengraf is gemaakt van 15 mm dik glas. De tekst en kader worden aan de achterzijde van het glas in het wit geëmailleerd. De emaille wordt in glas gebakken zodat dit permanent in het glas zit en niet meer los zal laten. Dit vierkante urnmonument van glas wordt door middel van vier afstandhouders schuin op het graniet bevestigd. Het liggende urnengraf wordt kant-en-klaar geleverd op een sokkel van graniet.

Specificaties urnengraf

  • Dikte liggende glasplaat: 15 mm
  • Afmeting glasplaat: 450 x 450 mm
  • Emaille wordt in glas gebakken
  • Bevestiging met 4 afstandhouders
  • Sokkel van graniet: 500 x 500 mm
  • Kant-en-klaar geleverd

Verkoopprijs (inclusief BTW)

€  985,-

Zie ook de andere urnmonumenten van glas uit deze serie: Vermeer, Robertson en Vondel.

Klantervaring

Ik ben vanmiddag even wezen kijken bij het graf van mijn ouders in Maarssen. Ik ben blij verrast hoe prachtig het is geworden. Enorm bedankt voor het mooie werk. Ook bedankt voor het geduld dat je met ons hebt gehad. 

Een urnengraf van glas kopen

Een glazen urn-monument kopen is nooit gemakkelijk, daarom nemen wij uitgebreid de tijd om de verschillende opties met u door te nemen. Wanneer u een glazen gedenksteen voor een urnengraf of een glazen sluitplaat voor een urnennis zoekt, laten we u graag zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. Zo bieden wij glazen grafmonumenten in verschillende groottes, van verschillende soorten glas met verschillende bewerkingen. Een glazen grafmonument moet bestand zijn tegen weersinvloeden, jaren mooi blijven en dus voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Een glazen grafsteen ontwerpen doen wij samen met u. Met aandacht en creativiteit geven wij vorm aan uw gedenksteen urnengraf. Voor iedere steen voor urnengraf aanbieding bent u bij ons aan het juiste adres.