Onze werkwijze

Om u inzicht te geven in hoe het gaat bij ontwerpen tot het plaatsen van het monument, hebben we hieronder stapsgewijs onze werkwijze beschreven. 

Oriëntatie

Om te weten wat voor monument u wilt kunt u de vele voorbeelden op de website bekijken. Het één zal meer aanspreken dan het ander. Mogelijk heeft u al ideeën over de vorm, kleur of tekst. Wanneer u enig idee heeft, kunt u de schetsen of afbeeldingen meenemen naar een bezoek aan de showroom, al waar de oriëntatie verder kan plaatsvinden.

Ontwerp

Ook als u nog geen idee heeft van wat u zou willen, kunt u een afspraak maken in één van onze showrooms in Nederland. Samen met u ontwerpen we een monument waarbij we zo goed mogelijk proberen vorm te geven wie iemand was en wat hij of zij voor u betekende. Naar aanleiding van het bezoek aan de showroom ontvangt u een concreet ontwerp met een duidelijke offerte zodat u weet waar u aan toe bent.

Vervaardigen

Na uw akkoord op de offerte en het ontwerp, gaan we in Woerden aan de slag om het monument te maken. We snijden de glasplaten in de juiste maat, werken de randen mooi af, buigen het glas, smelten het glas, zetten een foto in glas, zandstralen de tekst of figuratie in het glas, bakken duurzaam een kleur in de letters. Kortom we doen de glasbewerkingen aan het glas zoals we hebben afgesproken om het monument van uw wensen te maken. We werken met precisie en aandacht voor een prachtig eindresultaat. Voor het vervaardigen van een monument in het atelier hebben we ongeveer 3 weken nodig.

Plaatsen

Wanneer het monument gereed is, nemen we contact op over het afleveren. Als het monument naar één van onze verkooppunten gaat, dragen zij zorg voor het plaatsen van het monument en houden daarover met u contact. Wanneer u het monument in Woerden heeft besteld, zullen wij met u contact opnemen over wanneer het monument geplaatst wordt.

Klantervaring

Ik zou je graag willen laten weten dat ik het resultaat van de platen erg mooi geworden vind.
De figuren zien er prachtig uit, precies zoals ik in gedachten had. Ze zijn zelfs nog mooier geworden.