Suze Robertson: glazen urnmonument

Dit voorbeeld van een glazen urnmonument is gemaakt van grijs glas en bestaat uit twee glasplaten. De voorste glasplaat is voorzien van een laserfoto. De achterste glasplaat van dit glazen urn monument is voorzien van een witte tekst welke door middel van zandstralen en emaille aan de voorzijde van het glas wordt aangebracht. Beide glasplaten worden bevestigd in vier kleine klemmen van hoogwaardig RVS. Dit glazen urn monument wordt kant-en-klaar geleverd op een sokkel van graniet.

Specificaties glazen urnmonument

  • Afmeting voorste glasplaat: 200 x 200 mm
  • Afmeting achterste glasplaat: 350 x 500 mm
  • Voorzijde voorzien van laserfoto
  • Emaille wordt in glas gebakken
  • Bevestiging met 4 klemmen van hoogwaardig RVS
  • Sokkel van graniet: 500 x 500 mm
  • Kant-en-klaar geleverd

Verkoopprijs (inclusief BTW)

€ 1489,-

Bekijk ook onze andere glazen urn monumenten: Vermeer, Newton en Vondel.

Klantervaring

Ik ben vanmiddag even wezen kijken bij het graf van mijn ouders in Maarssen. Ik ben blij verrast hoe prachtig het is geworden. Enorm bedankt voor het mooie werk. Ook bedankt voor het geduld dat je met ons hebt gehad. 

Een glazen urnmonument kopen

Een glazen urn-monument kopen is nooit gemakkelijk, daarom nemen wij uitgebreid de tijd om de verschillende opties met u door te nemen. Wanneer u een glazen gedenksteen voor een urnengraf of een glazen sluitplaat voor een urnennis zoekt, laten we u graag zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. Zo bieden wij glazen grafmonumenten in verschillende groottes, van verschillende soorten glas met verschillende bewerkingen. Een glazen grafmonument moet bestand zijn tegen weersinvloeden, jaren mooi blijven en dus voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Een glazen grafsteen ontwerpen doen wij samen met u. Met aandacht en creativiteit geven wij vorm aan uw gedenksteen urnengraf. Voor iedere steen voor urnengraf aanbieding bent u bij ons aan het juiste adres.