Qast: stijlvol glazen grafmonument

Dit voorbeeld van een glazen grafmonument bestaat uit twee glasplaten en een omranding van grijs floatglas met een fijne structuur. De voorste glasplaat is voorzien van een gezandstraalde tekst aan de voorzijde van het glas. De achterste glasplaat is aan de achterzijde voorzien van een helder uitgespaarde boom. Dit houdt in dat de omgeving gezandstraald wordt en de boom helder blijft. Beide glasplaten worden bevestigd in vier klemmen van hoogwaardig RVS. Binnen de omranding van dit glazen grafmonument is plaats voor grijs basalt split en een tuinvak.

Specificaties glazen grafmonument

  • Twee glasplaten van 12 mm dik glas
  • Afmeting voorste glasplaat: 450 x 900 mm
  • Afmeting achterste glasplaat: 400 x 950 mm
  • De afmeting omranding: 800 x 1800 mm
  • Bevestiging met 4 klemmen van hoogwaardig RVS
  • Omranding van grijs floatglas met een fijne structuur
  • Plaats voor grijs basalt split en een tuinvak

Verkoopprijs (inclusief BTW)

€ 3495-

Bekijk ook de andere glazen grafmonumenten: AndyMaris, Verne, Vespucci en Wieck.

Klantervaring

Ik ben vanmiddag even wezen kijken bij het graf van mijn ouders in Maarssen. Ik ben blij verrast hoe prachtig het is geworden. Enorm bedankt voor het mooie werk. Ook bedankt voor het geduld dat je met ons hebt gehad. 

Een glazen grafmonument kopen

Een glazen grafsteen kopen is nooit gemakkelijk, daarom nemen wij uitgebreid de tijd om de verschillende opties met u door te nemen. Voordat u een grafsteen met glas aanschaft laten wij u zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. Zo bieden wij glazen grafstenen in verschillende groottes, van verschillende soorten glas met verschillende bewerkingen. Een grafsteen glas moet bestand zijn tegen weersinvloeden, jaren mooi blijven en dus voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Een glazen gedenkplaat ontwerpen doen wij samen met u. Met aandacht en creativiteit geven wij vorm aan uw glazen gedenksteen. Voor iedere grafmonument glas aanbieding bent u bij ons aan het juiste adres.