Joost Vondel: urnmonument

Dit voorbeeld van een urnmonument van glas bestaat uit een hart van fijn gesmolten glas op een granieten sokkel. Aan de voorzijde van het urnmonument van glas zijn de tekst en vlindertjes in het wit geëmailleerd. De emaille wordt in het glas gebakken zodat dit permanent in het glas zit en niet meer los zal laten. Het hart van het urnmonument glas is door middel van drie afstandhouders bevestigd. Dit urnmonument glas wordt kant-en-klaar op een sokkel van graniet geleverd.

Specificaties urnmonument

  • Afmeting glazen hart: 440 x 405 mm
  • Emaille wordt in glas gebakken
  • Bevestiging met 3 afstandhouders
  • Sokkel van graniet: 500 x 500 mm
  • Kant-en-klaar geleverd

Verkoopprijs (inclusief BTW)

€ 1269,-

Zie ook de andere urnmonumenten van glas uit deze serie: Robertson, Newton en Vermeer.

Klantervaring

Ik ben vanmiddag even wezen kijken bij het graf van mijn ouders in Maarssen. Ik ben blij verrast hoe prachtig het is geworden. Enorm bedankt voor het mooie werk. Ook bedankt voor het geduld dat je met ons hebt gehad. 

Een urnmonument kopen

Een glazen urn-monument kopen is nooit gemakkelijk, daarom nemen wij uitgebreid de tijd om de verschillende opties met u door te nemen. Wanneer u een glazen gedenksteen voor een urnengraf of een glazen sluitplaat voor een urnennis zoekt, laten we u graag zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. Zo bieden wij glazen grafmonumenten in verschillende groottes, van verschillende soorten glas met verschillende bewerkingen. Een glazen grafmonument moet bestand zijn tegen weersinvloeden, jaren mooi blijven en dus voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Een glazen grafsteen ontwerpen doen wij samen met u. Met aandacht en creativiteit geven wij vorm aan uw gedenksteen urnengraf. Voor iedere steen voor urnengraf aanbieding bent u bij ons aan het juiste adres.