Verne: verfijnd grafmonument van glas

Dit voorbeeld van een verfijnd grafmonument van glas bestaat uit twee staande glasplaten met een dikte van 15 mm. Op de achterste glasplaat staan 3 klaprozen, welke met zandstraalwerk en wazen aan de achterzijde van het glas worden aangebracht. De voorste glasplaat wordt voorzien van een witte tekst door middel van zandstralen en emaille aan de voorzijde van het glas. De emailles worden in het glas gebakken, zodat dit nooit meer zal los gaan. Dit verfijnd grafmonument van glas heeft een omranding van blank floatglas met een middel smeltstructuur. Er is plaats voor grijze pebbles en er kunnen bloemen en planten in het plantvak worden geplaatst.

Specificaties grafmonument verne

  • Twee glasplaten van 15 mm dik glas
  • Afmeting voorste glasplaat: 400 x 800 mm
  • De afmeting achterste glasplaat: 450 x 850 mm
  • Afmeting omranding: 800 x 1800 mm
  • Bevestiging met 4 klemmen van hoogwaardig RVS
  • Omranding van blank floatglas met een middel smeltstructuur

Verkoopprijs (inclusief BTW)

€ 3795-

Bekijk ook onze andere grafmonumenten van glas in deze serie: QastMaris, Andy, Wieck en Vespucci.

Klantervaring

Marco, dank je wel voor al je tijd en goede zorgen. Het monument is uniek en dat had ik zonder jouw inzet en enthousiasme nooit zo kunnen bedenken.

Een grafsteen van glas kopen

Een glazen grafsteen kopen is nooit gemakkelijk, daarom nemen wij uitgebreid de tijd om de verschillende opties met u door te nemen. Voordat u een grafsteen met glas aanschaft laten wij u zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. Zo bieden wij glazen grafstenen in verschillende groottes, van verschillende soorten glas met verschillende bewerkingen. Een grafsteen glas moet bestand zijn tegen weersinvloeden, jaren mooi blijven en dus voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Een glazen gedenkplaat ontwerpen doen wij samen met u. Met aandacht en creativiteit geven wij vorm aan uw glazen gedenksteen. Voor iedere grafmonument glas aanbieding bent u bij ons aan het juiste adres.