Andy: glazen kindergrafmonument

Dit voorbeeld van een kleurrijk kindergrafmonument is gemaakt van fuseglas. De krokodil wordt laagje voor laagje gefused tot één geheel. Voor de glasplaat zweeft een wit wolkje van fuseglas dat door middel van afstandhouders op 3 punten wordt bevestigd. Zowel op het wolkje als op de glasplaat én op de omranding staat een tekst, welke door middel van zandstralen en emaille blijvend in het glas wordt gezet. Binnen de omranding van groen fuse floatglas zorgen groene en witte knikkers voor een speels effect.

Specificaties kindergrafmonument

  • Afmeting glasplaat: 450 x 600 mm
  • Afmeting omranding: 600 x 1200 mm
  • Dikte glasplaat ± 12 mm
  • Bevestiging glasplaat met 2 klemmen van hoogwaardig RVS
  • Bevestiging glazen wolkje door middel van afstandhouders met sierdop
  • Omranding van groen fuse floatglas

Verkoopprijs (inclusief BTW)

4975,-

Bekijk ook de andere monumenten: QastMarisVerne, Wieck en Vespucci.

Klantervaring

Heel hartelijk dank voor jullie deskundig advies en hulp. Het was heel fijn dat jullie zo de tijd voor ons namen. We hadden vooraf geen idee wat we wilden en het was heel bijzonder hoe het ontwerp langzaam vorm kreeg. Nu het monumentje op de begraafplaats staat, is het mooier dan we ooit hadden durven dromen. 

Een kindergrafmonument kopen

Een glazen grafsteen kopen is nooit gemakkelijk, daarom nemen wij uitgebreid de tijd om de verschillende opties met u door te nemen. Voordat u een grafsteen met glas aanschaft laten wij u zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. Zo bieden wij glazen grafstenen in verschillende groottes, van verschillende soorten glas met verschillende bewerkingen. Een grafsteen glas moet bestand zijn tegen weersinvloeden, jaren mooi blijven en dus voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Een glazen gedenkplaat ontwerpen doen wij samen met u. Met aandacht en creativiteit geven wij vorm aan uw glazen gedenksteen. Voor iedere grafmonument glas aanbieding bent u bij ons aan het juiste adres.